واشر سیل مناسب ظرف من کدام است؟

سیل القایی مناسب ظرف من کدام است

واشر سیل مناسب ظرف من کدام است؟

برای مطلوب بودن نتیجه نهایی آب بندی، انتخاب واشر سیل القایی مناسب باید بسیار با دقت انجام شود. نوع واشر سیل مناسب بسته بندی هر محصول با توجه به چند فاکتور اصلی مشخص می گردد:

  • جنس بدنه ظرف

بطور کلی استفاده از سیل القایی روی ۴ دسته از ظروف کاربرد بیشتری دارد. این ظروف شامل ظروف پلاستیکی (پت، پلی اتیلن، پلی پروپیلین و پی وی سی) و ظروف شیشه ای (انواع بطری و جار) میباشند. هر یک از این ظروف واشر مخصوص و خاص خود رو داشته و برای گرفتن نتیجه مطلوب حتما باید از واشر مخصوص ظرف مربوطه استفاده نمود.

  • محصول داخل ظرف مورد بسته بندی

نوع و ماهیت محصول داخل بسته بندی نیز از اهمیت بسزایی برخوردار می باشد. اینکه محصوا مایع، جامد و یا پودر است و اینکه آیا محصول خاصیت اسیدی یا خورندگی دارد یا خیر و اینکه آیا محصول غذایی، دارویی یا صنعتی است، تمام اینها ممکن است در انتخاب نوع فویل سیل مورد نظر تاثیرگذار باشد. نوع فویل آلومینیومی که برای بسته بندی یک آفت کش قوی استفاده می شود با فویلی که برای یک پودر مکمل ورزشی استفاده خواهد شد بسیار متفاوت خواهد بود.

  • نیاز به واشر ثانویه (فوم یا مقوا)

برخی از محصولات مانند روغن موتور، ضدیخ یا برخی شوینده ها و یا روان کننده ها به سرعت و بلافاصله بعد از باز شدن محصول استفاده می گردند. بنابراین پس از باز شدن پلمپ سیل روی دهانه ظرف نیاز به آب بندی از بین می رود. اما مصرف برخی از محصولات مانند مکمل ها، داروها، برخی مواد غذایی و خوراکی مشمول گذر زمان می گردد و مصرف کننده محصول را برای مدت طولانی نگهداری می نماید. باقی ماندن یک واشر ثانویه داخل درب ظرف در حفظ تازگی، رطوبت و رایحه محصول و یا جلوگیری از نفوذ رطوبت و گرد و غبار به داخل ظرف بسیار موثر خواهد بود. در مورد اول استفاده از واشر سیل تک لایه و در مورد دوم استفاده از واشر سیل القایی دو لایه (فومدار و یا مقوادار) توصیه می گردد.

  • قطر دهانه و ارتفاع درب

قطر دهانه ظرف و قطر کف درب برای انتخاب سایز مناسب واشر بسیار با اهمیت هستند. واشر باید داخل درب قرار گرفته و پس از برگرداندن درب کاملا محکم در جای خود (کف درب) باقی مانده و بیرون نیوفتند. مورد مهم بعدی در تماس قرار گرفتن و تحت فشار بودن واشر بین کف درب و دهانه ظرف پس از بسته شدن درب می باشد. اگر واشر کاملا تحت فشار نباشد ممکن بعد از عمل القاء مغناطیسی کاملا به دهانه ظرف نچسبد و باعث نشت محصول گردد. گاهی ممکن است که سیل تک لایه برای محصول مناسب باشد اما مناسب نبودن درب ظرف پت و وجود فاصله زیاد، جهت پر کردن فضای خالی اضافه که بین کف ظرف و دهانه درب تولید کننده را وادار به استفاده از واشر سیل دو لایه (مقوادار یا فومدار) نماید.

در صورتی که این سوال “واشر سیل مناسب ظرف من کدام است؟” سوال شما نیز می باشد و نیاز به دریافت اطلاعات کامل تر دارید، همکاران فنی ما آماده پاسخگویی به سئوالات شما و یا ارائه مشاوره در خصوص انجام درزبندی ظروف محصولات شما می باشند. امکان ارائه مشاوره تلفنی، حضوری و آنلاین برای مشتریان ارجمند فراهم بوده و باعث افتخار خواهد بود که بتوانیم سهمی در تامین محصولات درزبندی مورد نیاز شما داشته باشیم. جهت دریافت مشاوره برای انتخاب واشر سیل القایی مناسب، قبل از تماس با همکاران ما از جنس ظرف محصول و قطر دهانه ظرف محصول خود اطمینان حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما

تماس با ما